HOLA, BENVINGUTS AL MEU BLOC !!!


Espero que us agradi... UN PETÓ!!

SI EN LA VIDA NO EXISTISSIN ELS SOMNIS...NO PODRIEM LLUITAR PER QUE ES FESSIN REALITAT!!!

GRÀCIES als meus entrenadors del EGIBA !!

18 de febrer del 2011

TROBADA I FINAL NACIONAL DE CROS 2011

Aquest diumenge dia 20 de Febrer el Parc de La Draga de Banyoles acollirà la Trobada i Final Nacional de Cros amb un total de 2.137 inscrits, xifra que augmenta considerablement les previsions inicials de l'organització.
Nens i nenes de tot Catalunya es trobaran en el marc incomparable que ofereix el Parc de La Draga per participar en l'acte amb més història i tradició dins el programa de Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Un esdeveniment organitzat pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany i la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

El Senyor Jaume Domingo, president de la UCEC ha destacat "la comarca del Pla de l'Estany està acostumada a organitzar grans esdeveniments esportius i alhora educar a través de l'esport però ressaltant que la comarca acollirà un gran esdeveniment que no es medirà pels resultats esportius sinó que serà pels valors que es poden transmetre en un esdeveniment d'aquestes característiques". D'altra banda, Jordi Congost, vicepresident del Consell Esportiu i regidor d'espors de l'Ajuntament de Banyoles, afirma que tot i tractar-se d'un Consell Esportiu petit, està augmentant en quantitat i sobretot en qualitat. La comarca del Pla de l'Estany ha estat escollida organitzadora per la Final Nacional de Cros d'aquest 2011 gràcies a la gran tasca del Consell Esportiu del Pla de l'Estany a nivell d'esport escolar i per aquest motiu l'han volgut premiar amb aquest reconeixement, afirma el president del Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Jordi Xargay.

La Final Nacional de Cros donarà a conèixer la ciutat de Banyoles, el seu entorn i la riquesa d'esports que s'hi poden practicar. Un èxit assegurat que educarà a joves atletes a través de l'esport.
La Unió de Consells Esportius de Catalunya i el Consell Esportiu del Pla de l'Estany amb el suport del Consell Comarcal, l'Ajuntament de Banyoles, la Diputació de Girona i la Secció d'Atletisme del Club Natació Banyoles a més d'uns 60 voluntaris i col.laboradors faran possible aquest gran esdeveniment.