HOLA, BENVINGUTS AL MEU BLOC !!!


Espero que us agradi... UN PETÓ!!

SI EN LA VIDA NO EXISTISSIN ELS SOMNIS...NO PODRIEM LLUITAR PER QUE ES FESSIN REALITAT!!!

GRÀCIES als meus entrenadors del EGIBA !!

23 de febrer del 2011

LA MEVA SORTIDA A BANYOLES

He anat a Banyoles amb un grup de Monistrolencs, que hem anat seguint tots els cros de la comarca,jo hi he anat amb els pares de la Mireia,ja que els meus pares no han pogut venir.
Es el primer cop que vaig a la final,les categories benjamins ,els nescuts l'any 2001 i 2002: era una trobada ès a dir sense classificacions,peró ens han donat un dorsal amb xip i sabem el temps que hem fet amb 1.ooom. El meu temps ha estat de 4'28 segons he entrat la 10ª amb un total de 225 participants.....es la cursa que he participat amb mes nenes....
Al parc de la Draga,hi havien jocs ....i molta gent....desprès hem anat a Besalú i ens ho hem passat molt bè, hem acavat la sortida amb uns bikinis a casa de la iaia de la Mireia i cap a Monistrol falta gent...ès hora de dormir i estem molt cansats....espero poguer repetir la sortida.

VIDEO

Pla Català de l'Esport a l'escola


Els Departaments d'Educació i de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, aquest últim mitjançant la Secretaria General de l'Esport, han acordat d'impulsar el Pla Català d'Esport a l'Escola, adreçat principalment a incrementar la participació dels infants i joves en activitats físiques i esportives en horari no lectiu en el propi centre educatiu i, alhora, emprar aquestes pràctiques per a la difusió i educació en valors i per a l'adquisició d'hàbits saludables.

MOLTES GRÀCIES a la nostre professora de gimnàstica l' Ana Belen Martinez que ens ha acompanyat a bona part dels cros que s'han oganitzat al Bages i al seu suport i ànims que ens ha donat.