HOLA, BENVINGUTS AL MEU BLOC !!!


Espero que us agradi... UN PETÓ!!

SI EN LA VIDA NO EXISTISSIN ELS SOMNIS...NO PODRIEM LLUITAR PER QUE ES FESSIN REALITAT!!!

GRÀCIES als meus entrenadors del EGIBA !!

22 de febrer del 2011

RESULTATS TROBADA FINAL CROS BAÑOLES

Fotografia
Des de l’organització es destaca l’èxit de participació en la cursa.

DATA: 22/02/2011:
Esports » Atletisme

1.700 atletes escolars s’han aplegat aquest diumenge al Parc de la Draga, en la Final Nacional de Cros

Banyoles:

1.700 atletes escolars s'han aplegat aquest diumenge al Parc de la Draga, en la 30ena Final Nacional de Cros. L'acte estava emmarcat en el programa de Jocs Esportius Escolars i va estar organitzat pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany.

La Trobada i Final de Cros va començar diumenge a les 11 del matí amb la presència d'unes 5.000 persones entre els participants i els seus acompanyants, que van omplir el Parc de la Draga, escenari de la competició. Des de l'organització es destaca l'èxit de participació en la cursa, emmarcada dins el programa de Jocs Esportius Escolars de Catalunya, un programa de la Secretaria de l'Esport de la Generalitat.

Els participants eren nens i nenes d'arreu de Catalunya d'entre cicle mitjà de primària fins a l'educació secundària post-obligatòria. Aquests van disputar curses adaptades a cada edat i categoria. Al final de la competició es va fer un sorteig de material esportiu.

Paral·lelament a les curses, els acompanyants van poder gaudir d'activitats com ara visites guiades al Poblat Neolític, un recorregut pel Casc històric de la Ciutat amb el Tren Pinxo o diversos inflables situats al mateix Parc de la Draga.

L'esdeveniment va ser organitzat pel Consell Esportiu del Pla de l'Estany i la Unió de Consells Esportius de Catalunya. Va comptar amb la col·laboració d'uns 60 voluntaris de diferents seccions esportives de les AMPA de les escoles de la comarca, el Club Natació Banyoles, el Consell Comarcal del Pla de l'Estany i l'Ajuntament de Banyoles.

AUDIO RÀDIO BANYOLES

CLASSIFICACIÓ TROBADA FINAL NACIONAL BENJAMÍ FEMENÍ 1.000M